Nieuws

Van de NSP redactie






NIEUWE RANKING VAN STADIONS EN EVENTS

Een van de eerste activiteiten van de NSP (foto en schrijvende pers) wordt de invulling van een nieuwe ranking van stadions en events op de website van de NSP.

Voor de ranglijst kunnen clubs en andere organisaties bij wedstrijden en evenementen punten verdienen op aspecten als gastvrijheid, ontvangst pers, media-voorzieningen, en overige faciliteiten. Hoe de ranking wordt bepaald en welke prijs eraan verbonden wordt, zal binnenkort worden toegelicht.


NIEUWE SAMENSTELLING FOTOCOMMISSIE

De fotocommissie van de NSP heeft een nieuwe samenstelling gekregen. De vier leden vormen de eerste aanspreekpunten voor zaken die tijdens foto werkzaamheden langs de velden opvallen en aandacht vragen. De fotocommissie wordt gevormd door de fotografen René Bouwman (fotorene@euronet.nl), Klaas Jan van der Weij (sportstationkj@gmail.com), Vincent Jannink (vjk@euronet.nl) en Edwin van Zandvoort (edwin@photo-prestige.nl).

Hans van Tilburg, François Wieringa en Bob van de Cruijsem maken door de veranderde werksituatie geen deel meer uit van de commissie.