Nieuws

Derksen en Van der Gijp gescheiden tijdens Champions League

Johan Derksen en René van der Gijp worden op Veronica tijdens de Champions League-avonden gescheiden van elkaar. Als trio van ’Voetbal Inside’ mogen ze zich mét presentator Wilfred Genee niet gedrieën aan de Champions League verbinden. De Champions League wordt namelijk gesponsord door Heineken, terwijl concurrent Bavaria sponsor is van de reguliere talkshow ‘VeronicaInside3’, vanaf 10 augustus op maandag en vrijdag.

De presentatie van het Champions League-programma (op dinsdag en woensdag) zal afwisselend worden gepresenteerd. Hélène Hendriks doet dat op dinsdag, Wilfred Genee op woensdag. Op dinsdag zijn Johan Derksen en Kenneth Perez de analisten, op de woensdagen krijgt Genee gezelschap van René van der Gijp en een nog niet bekende analist.

Johan Derksen is blij met Kenneth Perez als tafelgast. ,,Heel veel mensen vinden hem niet aardig, want hij is zo zelfverzekerd en heeft een mening. Maar ik houd van mensen met een mening en ben het altijd met hem eens”, aldus Derksen.

De Champions League-uitzendingen op Veronica beginnen vanaf het hoofdtoernooi met 8 groepen. De voorronde-wedstrijden van de Champions League met Ajax en later PSV zijn behalve bij Ziggo ook te zien bij alle overige providers op het open net. Bij Ziggo gebeurt dat op kanaal 14, bij de overige providers is Ziggo Sport Select gratis toegankelijk.