Nieuws

Belevenissen Theo Janssen in boek

Rond 23 november verschijnt van columnist Marcel van Roosmalen een tweede boek met oud-voetballer Theo Janssen in de hoofdrol. 'Op pad met de Dikke Prins' is de titel van het nieuwe boek met en over de oud-speler van onder meer Vitesse en Oranje.
Het boek levert een hilarisch en eerlijk inkijkje in de wereld van ‘De Dikke Prins’, die tegenwoordig jeugdtrainer is bij Vitesse.

Over het leven na het voetbal, maar ook over Ajax, Twente, Racing Genk en natuurlijk Vitesse. 'Op pad met de Dikke Prins', verschijnt bij Voetbal Inside. Uitgever Marieke Derksen is 'redelijk euforisch' over het boek, schreef ze op Twitter bij de presentatie van het boekomslag.
Voor ‘Je hebt het niet van mij’ ontving Marcel van Roosmalen de prijs voor het beste sportboek van 2006. Daarin gaf hij een inkijkje in de keuken van de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Het was het eerste in een reeks over de club waarvan Van Roosmalen al sinds zijn jongensjaren supporter is. Daarna volgden nog 'Het jaar van de adelaar' (2009), 'Geef me nog twee dagen' (2011), 'Het is zoals het is - Op pad met Theo Bos' (2013) en 'Schijt - Het laatste seizoen van Theo Janssen (en Ester Bal)' (2014).