Nieuws

Mediaprijs voor Bennie Ceulen

Bij de huldiging van de beste wielrenners van het jaar, op maandag 3 december in Den Bosch, is ook Bennie Ceulen onderscheiden. Ceulen, scheidend perschef van de wielerploeg Sunweb, ontving de ‘Achievement Award’ van de AIJC, de vereniging van wielerjournalisten waarbij 330 journalisten uit 35 landen zijn aangesloten.

AIJC-voorzitter Raymond Kerckhoffs spreekt Bennie Ceulen (rechts) toe bij de uitreiking van de ‘Achievement Award’ (foto: Jo Nederkoorn).

Raymond Kerckhoffs (De Telegraaf) wees als voorzitter van de AIJC bij de uitreiking speciaal op de verdiensten van Ceulen als mediabegeleider van Tom Dumoulin. ,,Je hebt hem heel goed opgevoed. Ook in zijn contacten met de media doet Tom het uitstekend”, sprak Kerckhoffs. In zijn dankwoord zei Ceulen dat hij, ook nu hij met pensioen is, het wielrennen niet los wil laten.

De ‘Achievement Award’ van de AIJC werd eerder toegekend aan de Franse tv-verslaggever Jean-Paul Olivier, de Britse wielerverslaggever James Wilkinson en de Britse fotograaf Graham Watson.