Nieuws

Jaarvergadering kaarthouders NSP op de Jaap Edenbaan

Op maandagavond 17 december belegt de NSP een jaarvergadering voor alle kaarthouders in het Chalet van de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Op die avond willen bestuur en directie op informele wijze verantwoording afleggen over het gevoerde beleid en aanhoren wat er leeft onder zowel de schrijvende als de fotograferende kaarthouders.

 

Het is een rustige avond met niet al te veel sport aan het einde van het jaar, zodat naar wij hopen ruimte bestaat voor een – uiteraard kritische – terug- en vooruitblik.

 

De voorbije weken en maanden hebben ons vele vragen, opmerkingen, suggesties en mails bereikt over de zorgen die leven binnen de beroepsgroep. Vragen over het verstrekkingsbeleid voor NSP-kaarten bijvoorbeeld, over de hoogte van de kaartprijs, over amateurs met een hesje, over de aanpak van knip- en plaksites en ga zo maar door. Vandaar deze bijeenkomst, waarvoor de eerste aanmeldingen inmiddels binnen zijn.

Tijdstip:

MAANDAG 17 DECEMBER 19.30 - 22.00 u

(inloop vanaf 19.00 met koffie en appelgebak)

LOCATIE: HET 'CHALET' VAN DE JAAP EDENBAAN, RADIOWEG, AMSTERDAM 

(parkeren €0,10 per uur)

AGENDA: 

  1. Stand van zaken financiën, structuur NSP en hoogte kaartprijs;
  2. Discussie beleid verstrekking NSP-kaarten;
  3. Invoering fotohesjes en andere fotokwesties;
  4. Discussie beleid knip- en plaksites, camera's in de mixed zone etc.;
  5. Rondvraag en borrel na afloop

 

PS: deze bijeenkomst staat los van ons feestelijke SPORT & MEDIA NIEUWJAARSDINER op maandag 28 januari 2019 op Papendal. Op die avond worden onder meer de jaarprijzen voor de NSP Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar, de Sportjournalist (m/v) van het Jaar en de Sportpersoonlijkheid van het Jaar uitgereikt. Aanmelden kan via: 

https://www.aanmelder.nl/sportenmedianieuwjaarsdiner