Nieuws

Eerste aanmeldingen zijn binnen voor Nieuwjaarsdiner op Papendal

De eerste negentig aanmeldingen voor de vijfde editie van het Sport & Media Nieuwjaarsdiner zijn inmiddels binnen via https://www.aanmelder.nl/sportenmedianieuwjaarsdiner/subscribe .

Op maandag 28 januari 2019 zijn sportjournalisten en -fotografen en aanverwanten welkom in Hotel Papendal in Arnhem. Ditmaal is het thema: Poen, Pers & Prestaties.

Door de toeloop belooft het diner net als vorig jaar (toen op de Coolste Baan in Amsterdam) een vol huis te worden. In de vorige editie zaten we met 200 gasten uit de wereld van de sportjournalistiek en aanpalende disciplines aan tafel. Nu hebben we een kwart van de 200 plaatsen gevuld; wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Tijdens het feestelijke diner presenteren we voor het eerst de NSP Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar, één nationale sportfoto van het jaar dankzij de samenwerking tussen NSP en Zilveren Camera. Cameraland schenkt de winnaar een Kristallen Camera en heeft de totale prijzenpot gevuld met €4000.

Verder spreken we over het geruchtmakende dossier Propere Handen in België en vragen we ons met de sprekers af wat dat voor Nederland betekent. Wie heeft wat gedaan en is dit inderdaad pas het topje van de ijsberg? Matchfixing & wedstrijdvervalsing en de rol van voetbalmakelaars trekken hierbij veel aandacht. Tel daarbij op de liberalisering van de markt voor sportweddenschappen en het thema Poen, Pers & Prestaties voor het eerste lustrum van het Sport & Media Nieuwjaarsdiner laat zich makkelijk verklaren!

Experts als Bram Lagae (Nieuwsblad & VU Brussel) en Iwan van Duren (VI) delen hun kennis en ervaring, onder leiding van onze vaste gastheer Marcel Maijer.

Tijdens het diner worden ook de prijzen voor de sportpersoonlijkheid, de sportjournalist en het SPORTNEXT sportjournalistieke talent van het jaar 2018 uitgereikt.

Voor fotografen bestaat de gelegenheid om in te schrijven op de speciale Cameraland-tafels, waar alleen vakbroeders aan plaats mogen nemen.

NSP-kaarthouders en voormalige kaarthouders betalen het speciale tarief van €52,50 (ex BTW, inclusief €63,53), inclusief driegangendiner, dranken en borrel na afloop.

Inschrijven via: https://www.aanmelder.nl/sportenmedianieuwjaarsdiner/subscribe