Nieuws

130 inschrijvingen voor Nieuwjaarsdiner

Met ruim 130 inschrijvingen voor het Sport & Media Nieuwjaarsdiner op maandag 28 januari 2019 in Hotel Papendal te Arnhem, begint de zaal al behoorlijk vol te raken.

Die avond maken we onze jaarprijzen bekend en behandelen we het aansprekende en actuele thema Poen, Pers & Prestaties.

Sprekers zijn Niels Onkenhout, ceo van de Nederlandse Loterij/TOTO, die ons meeneemt naar de toekomst van sportweddenschappen en sportfinanciering. Vervolgens doet Bram Lagae, journalist van de Vlaamse krant Het Nieuwsblad, een boekje open over het Dossier Propere Handen. Iwan van Duren, onderzoeksjournalist bij VI, sluit de rij van inhoudelijke bijdragen met zijn brede ervaringen inzake matchfixing.

De eerdere edities van het diner, met de presentatie als altijd in handen van Marcel Maijer, waren stuk voor stuk spraakmakend, met als vast onderdeel de bekendmaking van de Sportpersoonlijkheid van het Jaar. Wie wordt dat na Arjen Robben, Max Verstappen, Sven Kramer en Annemiek van Vleuten deze keer? Aanmelden kan via:

https://www.aanmelder.nl/sportenmedianieuwjaarsdiner

Op deze avond maken we ook de andere jaarprijzen bekend:

  • De nummers 1, 2 en 3 van de NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar, met prijzen ter waarde van €4000 beschikbaar gesteld door Cameraland;
  • De Scoop van het Jaar;
  • De Sportjournalist van het Jaar;
  • Het SPORTNEXT Sportjournalistieke Talent van het Jaar

De 60 namen van de shortlisten in de diverse categorieën voor de Zilveren Camera editie 2018, inclusief de sportprijzen, zijn inmiddels bekend. Ze zijn te raadplegen via bijgaande link https://www.zilverencamera.nl/wedstrijd/inzenden/

Woensdag 23 januari rond 10.30 uur worden de nominaties per categorie bekendgemaakt, via een livestream op Facebook. Alle hoofdprijswinnaars worden op 1 februari in het bijzijn van de koning bekendgemaakt. Die dag ontvangt de maker van de beste sportfoto ook onze Kristallen Camera.