Nieuws

Media-accreditatie Invictus Games Den Haag 2020 geopend

De accreditatieprocedure voor de Invictus Games Den Haag 2020 (van 9 tot en met 16 mei) is geopend. Aanmelden kan via onderstaande link. De inschrijving sluit op 6 april 2020 om middernacht.

De Invictus Games zijn uitgegroeid tot een internationaal sportevenement met wereldwijde aandacht van fans en media. De organisatie zegt dat  alleen accreditaties worden verstrekt aan mediavertegenwoordigers met een NSP- of NVJ-perskaart, ,,of aan freelancers die beschikken over een bevestigde opdracht van een medium, die leidt tot een publicatie”.

De Invictus Games zijn internationale sportwedstrijden voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen. ,,De Invictus Games gebruiken de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben”, zo meldt de organisatie.

Voor de 500 deelnemers uit 20 landen wordt het Haagse Zuiderpark vanaf begin april omgetoverd tot het Invictus Games Park.

 

https://invictusgames2020.com/externe-media-accreditatie/

Vanaf links: Invictus-ambassadeur Gregory Sedoc, bestuurslid Angelien Eijsink, chef de mission Stefan Nommensen en burgemeester Johan Remkes van Den Haag bij het evenement ter gelegenheid van het aftellen naar de Games op 9 mei. (Foto Invictus Games)