Nieuws

Inzendingen en aanbevelingen NSP-jaarprijzen 2017 welkom

Inzendingen van kandidaten en aanbevelingen voor de vier jaarprijzen van de Nederlandse Sport Pers zijn welkom via info@nsp.nl. De eerste inzending voor de prijs van Sportfoto van het Jaar 2017 is inmiddels al ontvangen. Voor die prijs straat trouwens een speciaal e-mailadres open: fotoprijs@nsp.nl

Daarnaast kijken de jury’s van de diverse categorieën alvast vooruit naar de drie andere jaarprijzen: Sportjournalistiek Talent van het Jaar (winnaar vorig jaar NRC’s Fabian van der Poll), Sportjournalist van het Jaar (vorig jaar AD’s Thijs Zonneveld) en de NSP Sportpersoonlijkheid van het Jaar (vorig jaar Sven Kramer).

Het erepodium van 2016. Vanaf links Fabian van der Poll (talentenprijs), de fotografen Laurens Lindhout (1e), Joris Knapen (2e), Sander Koning (3e) en Thijs Zonneveld (Sportjournalist van het Jaar).

Bestuur en directie zijn drukdoende met de organisatie van ons jaarlijkse NSP Sport en Media Nieuwjaarsdiner. Over plaats, datum, tijd, prijs en locatie van ons jaarfeest in de maand januari hopen we spoedig nadere mededelingen te doen.  

De inzendtermijn voor de fotoprijs sluit op 2 januari 2018, voor de overige prijzen op 24 december 2017.