Nieuws

Deadline inzending AIPS Media Awards opgeschort  

Het aantal inzendingen voor de jaarlijkse AIPS Awards valt tot dusver tegen, melden de organisatoren aan de NSP. En dat is jammer, zeker nadat Pim Ras in de vorige editie werd genomineerd en Vincent Riemersma er zelfs met de hoofdprijs (8.000 dollar) vandoor ging. 

Aanvankelijk lag de deadline op vrijdag 20 september aanstaande, maar de organisatie heeft besloten de inzenddatum te verlengen tot 7 oktober.  

Columnisten, sportfotografen, radiomakers, bloggers, makers van documentaires en tv-portretten kunnen allemaal dingen naar de nieuwe AIPS Media Awards, die worden uitgereikt in Lausanne. De foto’s, programma’s, reportages et cetera dienen allemaal te zijn uitgezonden of gepubliceerd tussen 18 september 2018 en 7 oktober 2019. 

De prijzen zijn – los van het prestige – niet te versmaden. De winnaars in de acht categorieën ontvangen ieder 8.000 dollar, de nummers twee 3.000 dollar en de nummers drie 2.000 dollar.    

Nadere informatie omtrent voorwaarden en inzending is te vinden op: https://www.aipsawards.com/ 

De winnende foto van 2018, gemaakt door Vincent Riemersma bij het Open Nederlands kampioenschap marathonschaatsen op de Weissensee.