Nieuws

NSP-bijeenkomst over fotobeleid en andere zaken op 16 december

In navolging van vorig jaar roept het bestuur van de NSP alle kaarthouders op voor een bijeenkomst op maandag 16 december om 19.30 uur. De vergadering vindt om financiële redenen niet plaats in het midden van het land, zoals eerder aangekondigd, maar ten kantore van de NSP in het WTC in Den Haag. Daar hebben we de beschikking over vergaderruimte die geen geld kost. Na afloop schenken we een borrel.

Op deze bijeenkomst (een agenda volgt later) willen we onder meer spreken over zaken die op onze eerdere vergadering in december 2018 op de Jaap Edenbaan in Amsterdam ter sprake zijn gebracht, zoals knip- en plaksites en het fotobeleid. Een delegatie van het bestuur van de NSP zal daarbij aanwezig zijn.

De NSP is voornemens met ingang van 2021 strengere eisen te gaan stellen aan fotografen voor het verkrijgen van een NSP-kaart, maar wil daarvoor wel eerst het gesprek aangaan met alle betrokkenen. Eerder hebben we fotopersbureaus geraadpleegd die in meerderheid instemmend hebben gereageerd op een conceptvoorstel, maar ook de stem van de kaarthouders zelf wil het bestuur graag horen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden per e-mail via info@nsp.nl. Desgewenst sturen we het conceptvoorstel toe dat we willen bespreken.

Datum: maandag 16 december 2019

Tijd: 19.30 uur

Locatie: kantoor NSP, WTC Toren C, 3e verdieping, Prinses Beatrixlaan 582, 2595 BM Den Haag.

Parkeren: parkeren in de parkeergarage van het WTC is kostbaar. In de straat achter het WTC is het na 14.00 uur gratis.

HET BESTUUR VAN DE NSP