Nieuws

Save The Date, op 25 mei kennissessie over online sportweddenschappen

De NSP en TOTO houden op dinsdag 25 mei de eerste kennissessie van dit jaar, geheel online. Op die dag zoeken we met een aantal experts verdieping over de betekenis en de gevolgen, de kansen en de bedreigingen van het online gokken.

Vanaf 1 april 2021 is de wet Kansspelen op Afstand in werking getreden. Aanbieders kunnen vanaf die datum een vergunning aanvragen voor online kansspelen bij de Kansspelautoriteit. Vanaf oktober 2021 worden de vergunningen verleend en gaat de markt open. TOTO, nu nog de enige aanbieder van sportweddenschappen, krijgt vanaf dan concurrentie van binnen- en buitenlandse wedkantoren. Wat zijn de gevolgen van het opengaan van de online kansspelmarkt? En wat wordt er gedaan tegen matchfixing, witwassen en gokverslaving? Tijdens de online kennissessie wordt hier meer over verteld.

Het programma en de exacte aanvangstijd van de kennissessie hopen we over twee weken bekend te maken. Schrijf nu alvast de datum in de agenda, aanmelden mag natuurlijk ook alvast via info@nsp.nl.