Nieuws

Beperkt aantal plaatsen voor media bij Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix

Voor de Nederlandse sportjournalisten en -fotografen is voor de eerste Grand Prix in de Formule 1 op het circuit van Zandvoort sinds 1985 een extra, maar beperkt aantal persplaatsen beschikbaar. Het evenement wordt gehouden van 3 tot en met 5 september.

Het extra contingent komt bovenop het aantal vaste volgers van de Formule 1 uit Nederland, veelal in het bezit van jaarpassen van de FIA.

Belangstellenden kunnen via de inlog op de sportagenda van de NSP vóór 23 juli 2021 een aanvraag voor een accreditatie indienen. Het gaat alleen om sportfotografen en schrijvende sportjournalisten.

Circuit Zandvoort( Foto: ANP/ Sem van der Wal)

Aanvragen die compleet en tijdig zijn ingediend, zullen worden beoordeeld door het Media Accreditatie Comité van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix, waarvan de organisatie van de Dutch Grand Prix, het CM.com Circuit Zandvoort en de NSP deel uitmaken. Bij beoordeling en toetsing van de aanvragen zijn de geldende criteria voor media-accreditatie van de FIA van toepassing.

Wat betreft aanvragen voor de verslaggeving rondom het evenement en de gebeurtenissen in en rondom Zandvoort, waarvoor het niet noodzakelijk is om op het circuitterrein aanwezig te zijn, zullen de nieuwsredacties spoedig nader worden geïnformeerd.

Verdere vragen kunnen worden gericht aan: media@dutchgp.com.