Nieuws

Ruim 80 aanmeldingen voor Sport & Media Borrel op 28 maart in Rijswijk

Het aantal inschrijvingen voor de Sport & Media Borrel op 28 maart, waarbij de NSP-jaarprijzen worden uitgereikt, is inmiddels de 80 gepasseerd en loop snel op naar het maximale aantal van 100.

Wees er dus snel bij als je aanwezig wilt zijn op het evenement met hapjes en drankjes in het hoofdkantoor van onze partner TOTO/Nederlandse Loterij in Rijswijk. Samen met partners Arko Sports Media en TOTO hoopt de NSP op een feestelijk weerzien van journalisten en fotografen samen met andere relaties in de sportwereld.

Het Sport en Media Nieuwjaarsdiner op Papendal op 27 januari 2020. (Foto: Ronald Speijer)

Het programma voorziet uiteraard in de uitreiking van onze jaarlijkse prijzen voor fotografie en sportjournalistiek, maar is tevens bedoeld om na twee jaar van coronapandemie de kennismaking te hernieuwen. Het evenement wordt als vanouds gepresenteerd door RTL’s Marcel Maijer. De regie is als gebruikelijk in handen van Lex Muller.

De bijeenkomst is ditmaal gratis te bezoeken; de kosten worden gedragen door de gastheer en de andere organisatoren. Degenen die zich tijdig aanmelden via onderstaande link, zijn vanaf 16.30 uur welkom.

Rond 17.00 uur beginnen we met de bekendmaking van de prijswinnaars van het Sportnext sportjournalistiek talent van het jaar 2021, de Sportjournalist van het Jaar 2021, de Scoop van het Jaar 2021 en de Sportpersoonlijkheid van het Jaar 2021, als opvolger van de slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag in de turnwereld.

Tevens zullen we dan de nummers 1, 2 en 3 (Robin van Lonkhuijsen, Petra Huijsmans en Ronald Hoogendoorn) van de NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar 2021 huldigen en hen de waardecheques namens Cameraland overhandigen.

Zoals bekend moesten we ons gebruikelijke Nieuwjaarsdiner voor het tweede achtereenvolgende jaar uitstellen. Onze partner TOTO heeft, mede vanwege het 65-jarig bestaan, besloten als gastheer op te treden.

Inschrijven voor de bijeenkomst kan via onderstaande link. Wees er wel snel bij, aangezien we maximaal circa 100 gasten kunnen verwelkomen.

https://www.aanmelder.nl/sport-media-borrel-2022/inschrijven