Nieuws

Hugo Borst met ‘dwarse kijk’ op Panenka

Hugo Borst komt dit seizoen wekelijks op Panenka, de voetbalshow van AD Play, met een ‘dwarse kijk’ op de wedstrijden van het weekeinde. Panenka komt elke maandag om 18.00 uur online via AD.nl/play, de app van AD en bij aangesloten regionale titels.

Hugo Borst (Foto: Pim Ras/AD)

Borst fungeert enkele weken in de zomer als co-host. Na zijn vakantie keert Sjoerd Mossou weer terug. Ook daarna zal Borst regelmatig te zien zijn. Andere presentatoren zijn Hidde van Warmerdam en Etienne Verhoeff.

AD Play is het nieuwe video-on-demand-platform van het AD. Elke dag verschijnen daarop nieuwe video’s met achtergronden van het nieuws en sportevenementen. Binnenkort wordt Play ook uitgerold bij de regionale titels van DPG Media.  Ook Hidde van Warmerdam wordt voor de presentatie ingezet.

Hugo Borst:  ,,Omdat een mening spannender is dan een feit ben ik volgens mij erg geschikt voor Panenka. Ik ga op tenen staan, maar ik zal ook de loftrompet steken hoor. Want voetballers en trainers plagen moet, maar deze boomer is ook graag bereid complimenteus te zijn.”

Hugo Borst (60) is schrijver, journalist, televisie- en radiomaker. Sinds 2013 presenteert hij met Henry Schut op zondagmiddag het klassieke radioprogramma NOS Langs de Lijn. Voor het AD en de regionale dagbladen schrijft hij op maandag een column over voetbal. Ook is hij mede hoofdredacteur van het blad Hard Gras.