Nieuws

Eerste druk kampioensboek ‘Kameraden’ uitverkocht, 2e druk in juli te koop

Het kampioenschap van Feyenoord heeft zo veel losgemaakt bij de achterban dat de helft van de 18.000 exemplaren van de eerste druk van het boek 'Kameraden' via de webwinkel van AD inmiddels is uitverkocht. De tweede druk is in de maak. ‘Bij bestelling verwachten we het boek medio juli uit te kunnen leveren’, meldt de site van AD-webshop.

Het boek van de auteurs Mikos Gouka, Sjoerd Mossou, Wessel Penning (en anderen) en fotografie van  Pim Ras is nog wel verkrijgbaar in diverse boekhandels en gemakszaken als  Bruna, Primera en The Read Shop.

Volgens het AD worden bestellingen vertraagd geleverd door grote drukte bij PostNL.

⁠'Kameraden' brengt het hele seizoen van Feyenoord in kaart, van de voorbereiding tot en met de huldiging op de Coolsingel. Het boek beschrijft werk en leven van trainer Arne Slot, inclusief zijn uitleg over zijn besluit deze zomer niet te vertrekken bij Feyenoord, maar ook de lof van Willem van Hanegem, de gepassioneerde clubliefde van de fans en vertelt ook het ultieme verhaal over hoe uit een groep spelers uit verre landen zo snel een succesformatie ontstond.

ISBN : 8710841422634

Uitvoering : Hardcover

Prijs: €24,95