Nieuws

Run op kaarten voor jubileumeditie van De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show

Het journalistencollectief achter De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Show gaat op 6 oktober weer de planken op voor de 25e editie. De jubileumeditie vindt – uiteraard – plaats in Haarlem en wel in het Patronaat aan de Zijlweg.

De organisatie, bestaande uit onder meer de collega’s Edwin Struis, Dick Sintenie, Paul Onkenhout en Simon Zwartkruis, meldt op Facebook aan ‘de vrienden van de show’ dat een run op kaarten is ontstaan. “Binnen een week zijn we twee derde van onze tickets al kwijt. En dat terwijl er voor dit avondvullend spektakel meer kaarten in omloop zijn dan normaal.”

Het kwartet initiatiefnemers van de Hi-Ha-Hondelul Voetbalshow.

Het belooft weer wat te worden, als we de aankondiging mogen geloven: “Het wordt een marathon met voetbal, nostalgie, een lach en niet te vergeten variété en gewaagde acts. Avondvullend! Want: 1998 - 2023, dat ook nog eens. Grote lappen vlees, grote flessen Coca Cola!”

De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbal Jubileum Show is volgens de initiatiefnemers ‘voetbaltotaaltheater van de bovenste plank’ en dat mag de ware voetballiefhebber op 6 oktober natuurlijk niet missen.

Kaarten zijn te koop via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.nl/event/294457?camefrom=GLSNet_bevestigd&language=nl-nl&subchannel_id=1&track=DiscoveryAPI&fbclid=IwAR0_v5rxqncVikZLZCy6tTQu4BfI1dRAIHQqQFCU9_VnHUBj0yFEJd_yKBI

En wie meer wil weten:

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191111_74166468?utm_source=google&utm_medium=organic

https://voetbalinhaarlem.nl/grote-hi-ha-hondelul-voetbal-show/

https://www.facebook.com/DGHHHVS/videos/2035805746646344