Nieuws

Collega’s maken afscheidsboekje voor Ivo op den Camp

Collega’s maken afscheidsboekje voor Ivo op den Camp

Autosportverslaggever Ivo op den Camp (64) heeft tijdens een diner aan de vooravond van de Grand Prix op het circuit van Zandvoort afscheid genomen van de collega’s en coureurs met wie hij in zijn loopbaan over de wereld is gereisd.

De verslaggever van De Limburger geldt als de enige schrijvende Nederlandse journalist die zowel de gehele loopbaan van vader Jos als die van zoon Max Verstappen van dichtbij heeft gevolgd. Op den Camp stopt per 1 september bij De Limburger.

Het afscheidsdiner voor Ivo op den Camp in Zandvoort, met van links naar rechts Linda Vermeeren, manager Raymond Vermeulen van Max Verstappen, Peter van Egmond, Gerard den Elt, Jos Verstappen, Frank Woestenburg, Coo Dijkman, Marc Cornelissen, Erik van Haren, Jack Martens, Arjan Schouten, Ivo op den Camp, Hans Botman en Jan Lammers.

Verstappen sr., Jan Lammers en Max’ manager Raymond waren aanwezig bij het afscheidsdiner, evenals zijn collega’s Coo Dijkman en Erik van Haren (De Telegraaf), Hans Botman, Arjan Schouten, Gerard den Elt  ((ex-)AD), Marc Cornelissen (Het Belang van Limburg), Frank Woestenburg (Formule1.nl), autosportverslaggeefester Linda Vermeeren, fotograaf Peter van Egmond en Ivo’s opvolger Jack Martens waren daarbij aanwezig.

Speciaal voor hem maakten ze ook een vriendenboekje met foto’s van hun gezamenlijke reizen langs de internationale circuits en wereldsteden. 

 

  • (zie ook In The Sportlight)