Nieuws

Knippen en Riemersma genomineerd voor AIPS Media Awards

Marco Knippen (Noordhollands Dagblad én NSP-voorzitter) dingt mee naar de AIPS Media Awards die begin februari worden uitgereikt tijdens het AIPS Congres in Boedapest. Zijn opiniestuk ‘Sifan, durf in de spiegel te kijken’ over de relatie tussen Hassan en haar geschorste coach staat op de shortlist van tien beste columns en opiniestukken.

Ook Vincent Riemersma doet weer mee om de hoofdprijzen. Bij de eerste editie werd een foto van Vincent Riemersma uitverkoren tot beste foto (‘Schaatsende schaduwen’), ditmaal is de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee andermaal zijn onderwerp. Hij weet zelf ook niet welke van de twee foto’s past bij de noemer Peloton Sunrise. Beide beelden zijn gemaakt van het schaatspeloton bij zonsopkomst.

De inzendingen van de Scoop van het Jaar 2018 over het verdwenen kistje met urinestalen (Andere Tijden Sport en de Volkskrant) haalde de schifting helaas niet. 

Hieronder de link naar het genomineerde opiniestuk van Marco Knippen:

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191005_41169045/opinie-zelfreinigend-vermogen-in-de-atletiek-ontbreekt-bewijst-de-dopingzaak-rond-alberto-salazar

De twee foto’s die door Vincent Riemersma zijn ingezonden en waarvan er een is genomineerd voor de AIPS Awards.

De twee foto’s die door Vincent Riemersma zijn ingezonden en waarvan er een is genomineerd voor de AIPS Awards.