Nieuws

VI Vandaag elke avond een uur

De nieuwe dagelijkse talkshow met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp krijgt de naam VI Vandaag. Het programma zal vanaf januari van maandag tot en met vrijdag van 21.30 uur tot 22.30 uur worden uitgezonden op SBS6.

Net als bij Veronica Inside zullen ook onderwerpen als politiek en amusement de revue passeren. Als roulerende gasten worden onder anderen Merel Westrik, Leonie ter Braak, Henk Westbroek en Özcan Akyol genoemd. Hans Kraay, 17 jaar lang regelmatige gast, gaat niet mee.

Met VI Vandaag beginnen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in januari aan een nieuw programma.

Directeur televisie bij Talpa Marco Louwerens vertelde onlangs bij RTV Rijnmond: ,,Het idee is dat je toch wel even wil weten wat de opinie is van mannen. Tuurlijk gaat het nog steeds ook over voetbal, al zal dat ietsje minder worden, maar ook over amusement, politiek… De dingen die de afgelopen jaren steeds meer in het programma zijn geslopen, zou ik bijna zeggen.”

Vooralsnog ziet het er naar uit dat Veronica Inside gewoon blijft bestaan. De nieuwe show van Talpa staat op maandag en vrijdag recht tegenover Veronica Inside (eveneens Talpa) geprogrammeerd. Hélène Hendriks gaat Wilfred Genee bij dat programma opvolgen.