Nieuws

SAVE THE DATE: NSP Nieuwjaarsdiner 27 januari 2020

Arko Sports Media en NSP leggen op dit ogenblik de laatste hand aan de organisatie van het NSP Sport & Media Nieuwjaarsdiner 2020. Over de locatie hebben we nog geen volledige zekerheid, over de datum wel: zoals gebruikelijk de laatste maandag van januari. Dat is ditmaal maandag 27 januari 2020.

Over de locatie zijn we nog in gesprek. Het is onze verwachting dat we daarover spoedig meer kunnen vertellen. We proberen de kosten voor de deelnemers als altijd zo laag mogelijk te houden.

Ook over de inhoud van het programma, dat we samen met regisseur Lex Muller reeds in de grondverf hebben gezet, bestaat nog geen volledige duidelijkheid. Wel kijken we uiteraard vooruit naar het sportjaar 2020 met vele opwindende evenementen, zoals de terugkeer van de Grand Prix Formule 1 op Zandvoort, de mogelijke deelname van Ajax aan de Champions League, het EK Voetbal (onder meer in Amsterdam) en de Olympische Spelen in Tokio.

Zodra we meer bijzonderheden kennen omtrent locatie, programma, prijs en inschrijvingen, laten we dat onmiddellijk weten.