Nieuws

Ramon van der Waart herdacht

Oud-collega’s van Ramon van der Waart in diens RTL-periode hebben onlangs bij Andy Houtkamp thuis een kleine reünie gehouden ter nagedachtenis aan hem. Ramon van der Waart overleed op vrijdag 27 december op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Van der Waart werd gecremeerd in Spanje waar hij de laatste zes jaar van zijn leven doorbracht.

Ramon van der Waart

Ramon van der Waart was begin jaren negentig werkzaam bij RTL waar hij actief was met het dagelijkse sportnieuws, dat vijf keer week aan het eind van de avond werd gepresenteerd. Later begon hij een eigen productiebedrijf. Daarmee verzorgde Van der Waart voor SBS6 jarenlang de productie voor programma’s over onder meer de Nijmeegse Vierdaagse, darts en K1-gevechten in Japan.

Nadat de crematie in Spanje was geweest, besloten oud-collega’s om in kleine kring in Nederland stil te staan bij zijn overlijden en herinneringen op te halen. Aanwezig daarbij waren onder anderen Andy Houtkamp, Lex Muller, Marleen Houter en Jaap Stalenburg. Ook de ouders van Van der Waart waren erbij.