Nieuws

Geen coronapauze voor Golfpersprijzen

De coronacrisis is voor de jury van de jaarlijkse Golfpersprijzen geen motief om de verkiezing dit jaar te schrappen. ‘Ook al zijn  vele evenementen afgelast, toch is er dit jaar voldoende gepubliceerd’, aldus de jury.

De Golfpersprijs staat ook dit jaar weer op de agenda en de inzendtermijn is geopend. De termijn loopt tot en met 15 oktober. Naast de mogelijkheid om eigen producties in te zenden, bestaat ook de mogelijkheid foto’s en teksten te nomineren.

[image-3202:]

De Golfpersprijs 2020 is een gezamenlijk initiatief van de NGF, NVG, PGA Holland en de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten (NVGJ). De inzendingen kunnen bestaan uit alle denkbare journalistieke uitingen, onder te verdelen in tekst, beeld en beeld & geluid.

Net als vorig jaar kunnen alle leden van de NVGJ meewerken aan de selectie voor een shortlist. De vijfkoppige jury bestaat uit vertegenwoordigers van de vier betrokken organisaties, onder voorzitterschap (ad interim) van Abe Jan ter Beek. 

De uitreiking van de twee Golfpersprijzen 2020 vindt plaats tijdens het jaarlijkse Eindejaarsdiner van de NVGJ op 2 november 2020.

De deelnamevoorwaarden zijn terug te vinden op de website van de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten: www.nvgj.nl/reglement-2020. Voor meer informatie en/of inzenden: Madelon Barenbrug, jury-secretaris:golfpersprijs2020@gmail.com telefoon 06 51 78 39 57.