Nieuws

Nieuw accreditatiesysteem aan clubs gepresenteerd

In de jaarlijkse bijeenkomst met de mediamanagers van de Eredivisieclubs is vorige week het nieuwe online accreditatiesysteem van de NSP gepresenteerd. Het systeem, opgezet en uitgewerkt door webmaster en -bouwer Arend Jan Kornet en door Marianne Verzijl, moet het accrediteren voor wedstrijden systeem sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken.

Ook voor de clubs biedt het nieuwe systeem een aantal innovaties. Zo kunnen de beheerders binnenkomende aanvragen indien gewenst meteen accorderen en hebben de mediamanagers een realtime overzicht van het aantal ingediende accreditatieverzoeken. We zullen de komende weken de clubs ook tekst en uitleg gaan geven over het gebruiksgemak en de voordelen van het systeem.

Het nieuwe systeem is ingevoerd omdat doorontwikkeling van het vorige systeem niet meer mogelijk was. Nu is de NSP weer klaar om de komende jaren tegemoet te komen aan de eisen en wensen van de leden, en naar wij hopen ook van de clubs.

Schroom overigens niet om gebruikerservaringen met ons te delen. Zo kregen we in de eerste week al meteen de opmerking dat het niet goed mogelijk was om via mobiel/smartphone ook een parkeerkaart aan te vragen. Systeembouwer Kornet heeft dat meteen opgepakt en in orde gemaakt.

Ook waren er enkele kleine inlogproblemen, zoals vergeten kaartnummers en wachtwoorden die in het nieuwe systeem opnieuw moesten worden ingevuld. De meeste van die problemen hebben we na een telefoontje kunnen oplossen.