Nieuws

Video’s van Viaplay voortaan beschikbaar via website Formule1.nl

De website van Formule1.nl, geleid door André Venema en Frank Woestenburg, heeft komend seizoen de beschikking over beelden van Viaplay. Denk daarbij aan beelden van de inhaalacties van Max Verstappen en Nyck de Vries, samenvattingen van alle races en reacties na afloop.

Marco Zwaneveld, hoofd sport van Viaplay Nederland, maakte de samenwerking tussen Viaplay en Formule 1 Magazine maandagochtend bekend in de podcast van Paddockpraat. “Het is goed dat we ook Formule 1 Magazine als partner van Viaplay kunnen verwelkomen. Hoe meer mensen in aanraking komen met de sport Formule 1, hoe beter het is. Naast de actie op de baan kunnen de bezoekers van de site en app straks ook genieten van de beste en leukste momenten uit de studioprogramma’s zoals de talkshow F1 Shakedown”, meldt Zwaneveld op de website van het autosportmagazine.

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen vergezeld door commentatoren Christijan Albers en Tom Coronel (Foto Viaplay)

,,De videobeelden van Viaplay betekenen een enorme inhoudelijke verrijking van onze website en zorgen ervoor dat we onze bezoekers nog beter kunnen bedienen. We zijn zeer verheugd dat Viaplay voor ons gekozen heeft als partner”, zegt Frank Woestenburg, chef redactie van Formule 1 Magazine.

Hoofdredacteur André Venema voegt daaraan toe: “Ik geloof in de kracht van samenwerking. Het mes snijdt ook in dit geval aan meerdere kanten, met onze lezers en sitebezoekers als grote winnaars. We kunnen hen nu een breed en volledig pakket bieden via onze verschillende kanalen. Zo verzorgen presentatrice Amber Brantsen en commentator Nelson Valkenburg dit jaar een wisselcolumn in ons magazine. Ook daar zijn we enorm blij mee.”