Nieuws

Aanmeldtermijn geopend voor media in TeamNL en Paralympisch Team NL Huis

De inschrijving van de niet-geaccrediteerde media voor het TeamNL Huis in Parijs is met onmiddellijke ingang geopend. Het gaat om media die niet via NOC*NSF en het IOC zijn voorgedragen voor het verslaan van de sportwedstrijden tijdens de Olympische en Paralympische Spelen, maar wel het randgebeuren en de feestelijkheden in de Franse hoofdstad willen verslaan.

De QR-code voor aanmelding TeamNL Huis.

Het TeamNL Huis is gelegen in het Parc de la Villette en zal worden ondergebracht in de concertzaal Le Zénith. Zanger en presentator Rob Kemps neemt de huldigingen van de Olympische medaillewinnaars voor zijn rekening.

Het TeamNL Huis is het op één na grootste landenhuis tijdens de Spelen, waarvandaan  omlijstende tv- en radioprogramma’s zullen worden gepresenteerd. Het Huis in Parc de la Villette ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van station Gare du Nord en is ook per metro goed bereikbaar.

In het gebouw is ook een werkruimte voor de media ingericht. Daar kunnen trouwens ook de 84 officieel geaccrediteerde journalisten, fotografen en technici terecht.

Circa 8200 journalisten, fotografen en niet-rechtenhouders zijn geaccrediteerd voor de Olympische en Paralympische Spelen. Dat aantal wordt nog aangevuld met verslaggevers, presentatoren en cameramensen namens de rechtenhouders.

Aanmelden met de QR-code of via:

https://forms.office.com/e/ZTSyYc9nNX

Nadere info over TeamNL Huis: https://www.teamnl.org/huis/veelgestelde-vragen-over-het-teamnl-huis