Nieuws

Accommodatie voor OS Parijs uiterlijk eind deze week regelen

Nieuwsorganisaties en freelancers met een accreditatie voor de Olympische Spelen in Parijs wordt geadviseerd het voorstel voor de aangeboden hotelaccommodatie uiterlijk aan het eind van deze week (15 september) te accepteren. Sommigen ontvangen nog deze week een eventueel gewenst alternatief, maar ook dat moet vóór de 15e september worden goedgekeurd.

Velen hebben om zo’n alternatief gevraagd omdat het oorspronkelijk aangeboden verblijfshotel te duur was of te veraf gelegen van de venue(s) waar tijdens de Spelen moet worden gewerkt.

Zo is er vanzelfsprekend veel vraag naar hotels binnen de Périphérique, waar veel van de venues liggen en waarbinnen zich ook het Team NL Huis bevindt.

De beschikbare hotels worden door de organisatie aangeboden voor marktconforme prijzen. Het vinden van betaalbare hotels in de Olympische periode in en rond Parijs zal een lastige opgave blijken. De prijzen zijn nu al torenhoog en de vraag naar kamers en kaartjes is onverminderd groot.

Als het goed is hebben alle geaccrediteerden die hun voorgestelde hotel hebben geaccepteerd, een bevestigingsmail gekregen met het verzoek om hun boeking digitaal te ondertekenen. Mocht dat niet het geval zijn, leg dan even contact met de organisatie. Zij reageren snel op gestelde vragen.