Nieuws

Oudendijk en Schuitemaker nieuwe presentatoren ALLsportsradio

Sportpresentator Mari Carmen Oudendijk en sportcommentator Krijn Schuitemaker gaan op ALLsportsradio het nieuwe programma ‘Sport & Business’ om beurten wekelijks presenteren. Oudendijk en Schuitemaker ontvangen daarin studiogasten die van sport hun ‘business’ hebben gemaakt.

‘Sport & Business‘ is vanaf 16 september elke maandag en vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur te horen op de sportzender en naderhand terug te luisteren als podcast. In de eerste uitzending zijn oud-schaatser Martin Hersman (schaatscommentator NOS) en ondernemer Mikkel Hofstee te gast.

Mari Carmen Oudendijk is bij televisiekijkend Nederland bekend van haar werkzaamheden voor verschillende sportprogramma’s rondom grote sportevenementen als Wimbledon en Olympische Spelen. Voor RTL presenteerde zij verschillende sportprogramma’s. Ze was ook te zien bij Sport 1 en bij AT5, waar ze drie jaar Ajax volgde in ‘FC Godenzonen’.

Oudendijk zegt het leuk te vinden “om mijn twee grote passies samen te voegen. Ik heb zin om samen met (oud) sporters en ondernemers hun passie te doorgronden.”

Krijn Schuitemaker is actief als sportcommentator, voice-over en tv & online video producent. Hij is regelmatig te horen als sportcommentator bij NOS Studio Sport en bij NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Ook is hij actief als sportcommentator bij onder meer Eurosport en Ziggo. ,,De sportwereld op zichzelf is al enorm boeiend. Maar er is nog veel meer dan alleen de prestaties van sporters waar we allemaal van genieten.”

ALLsportsradio is een online sportzender, waar alle sporten aan bod komen. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio, aldus de makers.