Nieuws

Twee nieuwe presentatoren op ESPN

Het presentatorenkorps voor voetbalzendingen op ESPN is uitgebreid met Wouter Bouwman en Sinclair Bischop. Voor Bischop betekent dit dat hij per 1 oktober na 23 jaar afscheid neemt van RTV Rijnmond. Bischop was bij RTV Rijnmond actief als Feyenoord-watcher.

Sinclair Bischop

,,Ik neem geen afscheid van een werkgever, maar van een tweede familie. Voor mij is dit een droomtransfer naar dé Eredivisiezender van Nederland”, aldus Bischop. Voor zijn radioverslag van de kampioenswedstrijd Feyenoord - Heracles  in 2017 ontving Sinclair Bischop  samen met zijn collega Dennis van Eersel de Theo Koomen Award, de prijs voor het mooiste sportverslag van het jaar.

Sinclair Bischop gaat bij ESPN aan de slag als presentator én verslaggever. Hij was op ESPN al te zien in het programma Voetbalpraat.

Wouter Bouwman

Wouter Bouwman (31)  is op 1 juli bij ESPN begonnen als presentator. Hij werkte zes jaar bij BNNVARA, voornamelijk als radiomaker voor onder meer Bureau Sport, BVSC en Radio Olympia. Ook was hij te zien met een aandeel in de talkshow Khalid & Sophie. Door de  opheffing van het dagelijkse middagprogramma over sport op NPO1 per 1 januari was een deel van zijn werkzaamheden voor BNNVARA al weggevallen.