Nieuws

Paul Verlinden chef Sportredactie Zuid

Paul Verlinden is per 1 mei Martijn Storms opgevolgd als chef van de Sportredactie Zuid, de gezamenlijke sportredactie van Brabants Dagblad, BN De Stem en Eindhovens Dagblad. Martijn Storms stapte over naar de algemene eindredactie van het Brabants Dagblad. De Sportredactie Zuid is gevestigd in Tilburg en maakt gebruik van de sportproducties van het AD.

Paul Verlinden (54) is sinds 1989 in vaste dienst van BN De Stem. Tijdens zijn studie in Tilburg werkte hij als medewerker van de sportredactie in Breda. Bij BN De Stem was hij werkzaam in verschillende functies onder meer als binnen/buitenland-redacteur, economieverslaggever, chef regio, chef nieuwsdienst en redactiechef. De laatste vijf jaar was  Verlinden stadsverslaggever in Breda. 

Als chef van de sportredactie Zuid is Verlinden niet van plan zich op de verslaggeving te storten. ,,Ik zal vooral op de achtergrond opereren”, aldus Verlinden.

Ook Dirk van Hunsel, die plaatsvervangend chef sport/coördinator was op de Sportredactie Zuid, heeft een nieuwe functie gekregen. Hij is coördinator op de regioredactie Tilburg van het Brabants Dagblad geworden.