Nieuws

Tips, suggesties en nominaties voor de NSP-prijzen 2020 welkom

Nominaties voor de sportprijzen van 2020 zijn vanaf nu welkom via info@nsp.nl.

Begin februari zullen we andermaal de winnaars bekendmaken van het grootste talent in de sportjournalistiek (SPORTNEXT), de Sportjournalist van het Jaar, de mooiste primeur of scoop in de sportjournalistiek én de Sportpersoonlijkheid van het Jaar.

Grote vraag is wie de opvolger gaat worden van Michel Doodeman als grootste talent, wie na Frank Heinen de Sportjournalist van het Jaar wordt en wie de Scoop van het Jaar gaat pakken, vorig jaar gewonnen door Fabian van der Poll?

Daarnaast wordt de winnaar bekendgemaakt van de NSP/Canon Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar 2020.

En tenslotte zullen we ergens begin februari bekendmaken wie in de ogen van het NSP-bestuur geëerd moet worden als Sportpersoonlijkheid van het Jaar 2020, als opvolger van Estavana Polman. Deze komt in een mooi rijtje met Arjen Robben (2014), Max Verstappen (2015), Sven Kramer (2016), Annemiek van Vleuten (2017), Robin van Persie (2018) en Estavana Polman (2019).

Suggesties voor alle categorieën zijn welkom, dus als je een talentvolle collega of een spraakmakende zaak onder de aandacht van de diverse jury’s wilt brengen, mail svp naar bovenstaand adres.

Weldra zullen we ook de namen van de juryleden bekendmaken. Graag inzendingen vóór 31 december a.s.