Nieuws

NSP online accreditatiesysteem is vernieuwd

Zoals eerder per mail aan alle NSP-kaarthouders gemeld is het online accreditatiesysteem gemoderniseerd en verbeterd. Onze webmaster en -bouwer Arend Jan Kornet heeft samen met Marianne Verzijl het systeem sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker gemaakt.  

Zo kunnen vaste volgers hun favorieten (o.a. clubs, competities, sporten) invullen en zo sneller accrediteren. Ook is het eenvoudiger geworden om lopende accreditaties in te zien. 

Het nieuwe systeem is ingevoerd omdat doorontwikkeling van het vorige systeem niet meer mogelijk was. Nu is de NSP weer klaar om de komende jaren tegemoet te komen aan de eisen en wensen van de leden. De komende tijd zullen er steeds nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd. 

Het gebruiksgemak is in onze optiek daardoor goed verbeterd. Het accreditatieproces is overigens nog steeds hetzelfde. Wedstrijdaccreditaties worden aangevraagd via de voetbal- of sportagenda.  

Hierna wordt er een e-mail gestuurd naar de desbetreffende club/organisatie en de aanvrager met een kopie van het verzoek.  

De clubs/organisaties zijn en blijven verantwoordelijk voor het toewijzen c.q. afwijzen van het accreditatieverzoek.  

Zoals altijd gaat elk nieuw systeem gepaard met kinderziekten, maar tot dusver is het aantal meldingen daarvan zeer beperkt. Schroom echter niet om via info@nsp.nl eventuele hick-ups of onvolkomenheden aan ons te melden, opdat we die zo mogelijk kunnen verhelpen.