Nieuws

Spetterend NSP-feest met afscheid Marina Witte

Spetterend NSP-feest met afscheid Marina Witte

Samen met Arko Sports Media en House of Sports is de NSP drukdoende met de voorbereidingen op het NSP Sport en Media Nieuwjaarsdiner 2017, ditmaal op de Coolste Baan in het Olympisch Stadion.

De datum is al bekend (maandag 22 januari 2018), de invulling van het programma en de andere details zoals kostprijs nog niet helemaal. Eerdaags zal bij alle NSP-kaarthouders nadere informatie in de mailbox terechtkomen over de sprekers, het thema en tevens over het afscheid van onze oud-directeur Marina Witte.

[image-985 img_985_2017.12.12-bericht-2-foto-nsp-feest.jpg]

Hoewel Marina reeds op 1 september jl. formeel als directeur vertrok, wil zij graag  ,,tussen haar jongens” (en meisjes natuurlijk, let maar op het thema!) vaarwel zeggen tegen alle sportjournalisten en - fotografen met wie zij meer dan 25 jaar heeft samengewerkt, net als overigens tegen de redacties van aangesloten media en tegen sportbonden waarmee zij heeft gewerkt.

Wie met Marina heeft samengewerkt, hoort er alleen al om die reden bij te zijn. Maar er is meer, zoals de uitreiking van de journalistieke jaarprijzen, de Sportfoto van het Jaar alsmede de bekroning van de  NSP Sportpersoonlijkheid van het Jaar 2017. Wie wordt de opvolger van Arjen Robben (2014), Max Verstappen (2015) en Sven Kramer (2016)?

Kaarten (inclusief gratis parkeren voor de snelle beslissers) kunnen worden besteld en meteen afgerekend via iDeal. Let svp op de mail dus!